Inspirator

Ik werk samen met bewuste partners die bijdragen aan een betere wereld, bewustwording en gezondheid van de mens. Door mijn jarenlange verbinding met anderen en mijn ervaring in het opzetten, presenteren en begeleiding van webinars, workshops, trainingen en coachingsessies voor uiteenlopend publiek begrijp ik als geen ander hoe belangrijk verbinding, interactie, inspiratie, heling, humor en bewustwording is. Met een rugzak gevuld aan continue persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit, inspireer ik graag.

De natuur in

Loop mee met de groepswandelingen, huur mij in om een meditatieve (of thema) wandeling te verzorgen voor jouw event of festival en laat je onderdompelen in de langdurige retraites waarbij de kracht die zowel schuilt in jou als in de natuur centraal staan. Bij dit alles worden jij en ik geïnspireerd door de natuur. Er wordt ruimte gegeven aan wat er mag ontstaan in dat moment. Oefeningen, gesprekken, vragen, stilte, ergens bij stilstaan, alles is goed. Met onze zintuigen ervaren en beleven we en staan open voor de boodschappen uit de natuur.

Workshops

In mijn werk spreek ik het zelfhelend vermogen van de mens aan. Dit doe ik onder andere door het inzetten van edelstenen, helende oliën, klank, geluid, muziek, yoga, ademhalings-, meditatieve- en ontspannings- oefeningen. Dit alles om jou in optimaal contact te laten staan met jouw eigen innerlijke kracht, licht, liefde, grenzen en mogelijkheden.
Op de agenda zie je alle activiteiten die gehouden worden.
Daarnaast ben ik aanwezig en inzetbaar voor retraites, events, bedrijfsuitjes en festivals.

Spreker/inspirator

Verbinding en interactie zorgt voor beleving

Healing bij WB Lightworks is gericht op het bewust laten landen van jouw wijze en alleswetende Ziel hier op Aarde en het helen van opgedane, belemmerende overtuigingen en gedachten die ons als persoon onnodig klein houden en de energiestroom blokkeren. Omdat veel zielen decennia lang mee zijn gegaan en diverse levens hier op Aarde hebben gehad, is er nogal wat pijn onderweg opgedaan. Als je je bedenkt hoe lang een mensenleven is, is het helen van pijn uit meerdere levens een flink proces. De missie van WB Lightworks is dan ook om jou te helpen herinneren wie jij werkelijk bent en je te leren om contact te maken met je eigen innerlijke muze, oftewel jouw innerlijk weten, om zo jezelf te kunnen helen en te verwelkomen in alle facetten van jouw Zijn. Tijdens een healing stem ik af op jouw energie, stel ik vragen om inzichten te verwerven en reik ik toegankelijke tools, oefeningen of gerichte opdrachten aan om zelf mee aan de slag te gaan. Jij bent immers degene die jouzelf kan helen, waarbij ik mijzelf beschouw als jouw begeleidende hand bij de stappen die jij zet en keuzes die je maakt.

Samenwerkingen

Ik werk nu alweer 8 jaar samen met bewuste partner Weleda. Denk aan (online) trainingen, webinars, workshops, events en beurzen

Jouw alleswetende en helende Ziel

Vertrouw op je innerlijk kompas die je de richting wijst en toont wat nodig is voor jou

Healing bij WB Lightworks is gericht op het bewust laten landen van jouw wijze en alleswetende Ziel hier op Aarde en het helen van opgedane, belemmerende overtuigingen en gedachten die ons als persoon onnodig klein houden en de energiestroom blokkeren. Omdat veel zielen decennia lang mee zijn gegaan en diverse levens hier op Aarde hebben gehad, is er nogal wat pijn onderweg opgedaan. Als je je bedenkt hoe lang een mensenleven is, is het helen van pijn uit meerdere levens een flink proces. De missie van WB Lightworks is dan ook om jou te helpen herinneren wie jij werkelijk bent en je te leren om contact te maken met je eigen innerlijke muze, oftewel jouw innerlijk weten, om zo jezelf te kunnen helen en te verwelkomen in alle facetten van jouw Zijn. Tijdens een healing stem ik af op jouw energie, stel ik vragen om inzichten te verwerven en reik ik toegankelijke tools, oefeningen of gerichte opdrachten aan om zelf mee aan de slag te gaan. Jij bent immers degene die jouzelf kan helen, waarbij ik mijzelf beschouw als jouw begeleidende hand bij de stappen die jij zet en keuzes die je maakt.

Nieuwsgierig geworden?

Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken of boek direct een eerste kennismaking

In mijn ondersteunende hulp laat ik mij bijstaan door zowel mijn intuïtie als spiritualiteit (denk aan Engelen, Goden, Godinnen en overige spirituele gidsen en zielen). Dit betekent dan ook dat het helingsproces direct start vanaf de eerste kennismaking via videobellen. Omdat ik mij afstem op jouw energie, vallen er automatisch dingen in die relevant zijn voor jouw heling. Deze zal ik in woorden aan je teruggeven of ik besluit om een bepaalde oefening in te zetten. Als toegewijde reiziger op jouw pad is het openstellen voor alles wat zich aandient in het moment, jouw vertrouwen en motivatie om te helen van essentieel belang.

Individuele begeleiding

Een persoonlijke blauwdruk voor jouw begeleiding kan bestaan uit: