Verbinden, luisteren en energie uitwisselen

Facilitator

Webinars, events, beurzen, workshops, teamuitjes, feesten, product lanceringen of andere bijzondere gelegenheden, al meer dan 20 jaar ben ik presentatrice, dagvoorzitter en facilitator op het gebied van het geven van workshops, trainingen en yogasessies voor zowel kleine als grote groepen.

Sinds een aantal jaar mag ik aan bovenstaand rijtje met veel plezier ook mijn ervaring als model, voice over en het geven van webinars toevoegen.

Mijn expertise is vooral gericht op persoonlijke en spirituele ontwikkeling, commerciële (product) trainingen, (natuurlijke) cosmetica en voeding, yoga en ademhaling en het optimaliseren van relaties met jezelf en anderen.

Doordat ik mij graag inleef en verbind met anderen mensen, mij afstem op wat in dat moment gezien en gehoord mag worden bij een individu of in een groep, wordt het contact met degene die tegenover mij zit(ten) persoonlijk, interactief, dynamisch en praktijkgericht.
Ik heb vaak te horen gekregen dat ik met oa deze eigenschappen een fijne, inspirerende sfeer weet neer te zetten die nog lang blijft hangen bij de deelnemers en die ervoor zorgt dat mensen in beweging komen.
Ik sta open voor samenwerkingen en projecten en laat me graag uitnodigen als je resoneert op mijn energie uit onderstaande filmpjes, foto’s of door het luisteren naar mijn podcast. 
Laat gerust de gegevens achter in het contactformulier op deze website en wie weet zien we elkaar binnenkort live en bespreken we de mogelijkheden op maat. Ik kijk ernaar uit!

 

Ik sta open voor iedere vorm van samenwerken.
Wel is het zo dat ik vanwege mijn persoonlijke en spirituele ontwikkeling van de afgelopen jaren mij het meest kan identificeren met merken en bedrijven die een bewust steentje bijdragen aan een betere wereld. Hierbij valt bijvoorbeeld te denken aan; het vervaardigen van duurzame producten, de ondersteuning van dieren en hun gezondheid, het leveren van een bijdrage aan een betere wereld of  een optimale gezondheid voor de mens. 

Impressie van mijn werk

Webinars voor Weleda, Ontwerp eigen look KLM versus Rituals, gast en presentatrice KoffiehoeDAn? voor DA

Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen

Foto's

Model voor yogastudio’s, Sorbo, Samengezond en overige opdrachten

Werk met mij

Mijn kernwaarden; energie, verbinding en flexibiliteit

Omdat ik het fijn en leuk vind mijzelf te verbinden met anderen, en ook anderen onderling met elkaar verhalen, kennis, enthousiasme en informatie te laten uitwisselen, word ik met regelmaat gevraagd een retraite, workshop, beurs, webinar, (online) lancering of event te begeleiden. Iets wat ik nu alweer bijna meer dan 20 jaar doe.

Niet alleen luister ik graag naar verhalen en ervaringen die mensen delen, mijn kracht ligt ook bij het aanvoelen wat er nodig is in een groep of bij een individu in het bijzonder en daarop te schakelen.

Zou je graag met mij willen samenwerken? Vul dan het aanvraagformulier hieronder in. In een persoonlijk gesprek onderzoeken we samen of er een zogeheten klik is en wat ik op welke manier zou kunnen betekenen. Vanuit daar kijken we naar een persoonlijke aanpak op maat.