Even voorstellen

Bezielende geest van WB Lightworks en jouw persoonlijke muze

Mijn naam is Wanda en als heldervoelende weet ik als geen ander hoe uitputtend het is als je continu bezig bent van jezelf af te bewegen, je energie weg te geven en je veelal aan te passen aan de mensen om je heen. Mijn heldervoelende eigenschappen heb ik niet altijd op de juiste waarde geschat of optimaal weten in te zetten. Als kind al voelde ik vrijwel nauwkeurig aan wat er daadwerkelijk bij een ander speelde. Al vertelde een persoon mij dat het goed ging met hem of haar, voelde ik veelal dat dit niet klopte. Alleen omdat ik toen nog niet bewust was en de vaardigheid nog niet had ontwikkeld om blindelings op mijn gevoel te kunnen vertrouwen, laat staan er uiting aan te geven, twijfelde ik aan mijzelf en vond ik het bij vlagen ook verwarrend om trouw te blijven aan wat ik voelde.

Toen ik jaren geleden een hevige burn out kreeg en ik de commerciële cosmetica branche inruilde voor een leven als ondernemer, stapte ik bewust op mijn pad van zelfontwikkeling en spiritualiteit.
Ik leerde mijzelf opnieuw kennen en transformeerde de jarenlange overlevingsstand naar een leven vanuit rust, overgave, vertrouwen, het verblijven in het hier en nu en bovenal het blind varen op mijn intuïtie. Het zijn van mijn gedachten en verhalen maakte zowel plaats voor het observeren van mijn lichaam en geest als het toelaten van zowel het licht als het donker in mij. Met name dit laatste is een voortdurend proces. Hierdoor voel ik mijn innerlijke kracht steeds meer groeien en ontdek ik dat er veel meer in mij zit dan dat ik ooit heb kunnen beseffen.

Omdat ik dit persoonlijke proces doorlopen heb en bewust ben dat iedere keer weer nieuwe ongeheelde zaken op het pad komen, is het mijn missie om anderen te leren naar een meer authentieke staat van Zijn kunnen transformeren en hoe zij zichzelf kunnen helen.

Achtergrond

De volgende opleidingen, persoonlijke eigenschappen en levensvaardigheden hebben mij gevormd als mens.

Persoonlijke levensvaardigheden en eigenschappen

Relevante achtergrond, opleidingen, trainingen en cursussen

Goede doelen

Omdat ik de mens beschouw als onderdeel van de natuur, vind ik het van belang hier mijn steentje aan bij te dragen

Orang oetan Siboy

Jaren geleden heb ik een Orang Oetan geadopteerd genaamd Siboy. Siboy leeft in een opvangcentrum in Sumatra. Maandelijks geef ik €10 aan hem om zichzelf en zijn soortgenoot in leven te houden en te beschermen. Mijn wens is om Siboy binnen nu en 5 jaar te bezoeken.