Wat je diep van binnen altijd al wist

De sluiers voorbij; contact met je Ziel, je innerlijke stem als kompas

De Ziel past slecht in hiërarchie. Er is altijd een botsing tussen spiritualiteit en hiërarchie en organisatie hoorde ik laatst in een podcast. En ik sluit mij hierbij aan. Ik herken dit heel sterk vanuit mijn kindertijd. Ik weet nog dat ik toen al ‘het echte leven’ bestempelde als verbinden van hart tot hart, vanuit compassie en gelijkwaardigheid.

Alles is nu

Het gelimiteerde Ego versus de oneindige en overvloedige Ziel

Standaard gaan wij weg van pijn en trekken naar liefde toe. En hoe is het voor jou als je die beweging eens omdraait en naar de pijn gaat en af beweegt van de geconditioneerde liefde…? Niet morgen of volgende week, nu is een mooi moment…..😇🙏💜
Spirituele verlichting is vasthouden aan een uitkomst, wat ons ego graag wilt. Het werken naar dit resultaat ligt in de toekomst.

Eerste verkopen RuggeSteuntje

Een pakket om zorgen te verminderen en ontspanning te vergroten

Jaja, afgelopen week de 1ste verkochte pakketten afgeleverd bij 5 klanten. Deze pakketten waren allemaal al eerder verkocht, dus nog voordat ze compleet waren en het printwerk wat erin hoorde gedrukt was haha….Daarbij was Maurits Riton Logtenborg van Mac Leasy de 1ste klant en heeft direct de meeste pakketten afgenomen en daarom zet ik hem in deze post graag in het zonnetje. Ook heb ik een barcode aangevraagd en zo kun je vanaf deze week het pakket RuggeSteuntje via bol.com aanschaffen en wie weet bij welke verkooppunten nog meer. Het pakketje past eenvoudig door de brievenbus en bevat naast ontspannen items ook een meditatieve oefening om gedachten te ordenen. Wil je graag 1 of meerdere pakketten (ver)kopen of iemand anders ermee ondersteunen? Laat dan een bericht achter via het contactformulier onderaan deze pagina. 

Ontwerp RuggeSteuntje

Creatieve duizendpoot, die in zowel de fotografie als in haar grafische ontwerpen zeer vindingrijk en enthousiast is.

In deze post zet ik met liefde Hanneke van Buuren van HannD.nl in het licht.
Niet alleen heeft zij met haar unieke en eigen wijze als fotografe een serie mooie foto’s van mij gemaakt waarbij ik mijn echte pure zelf zie, ook heeft zij de ontwerpen van het drukwerk van mijn huidige pakket RuggeSteuntje, en toekomstige pakketten, ontworpen.
Als fotografe en grafisch ontwerper weet Hanneke mee te denken en hebben we in onze samenwerking maar een half woord nodig om elkaar te begrijpen.
In bijgesloten filmpje zie je ‘the making of’ van het kaartje met de olifant welke je terugvindt in het Zenn pakket (dit pakket is nog volop in ontwikkeling, verwachting is najaar 2021).
De olifant, ofwel Ganesha in India, wordt o.a. geëerd om zijn wijsheid, succes, overvloed en vernietiging van alle obstakels en negativiteit.
Dit sluit dus perfect aan bij mijn missie om mensen te transformeren om te leven vanuit de Ziel  (het hart/gevoel, oneindigheid, non dualiteit, het innerlijk weten) in plaats vanuit het Ego (het denken, dualiteit, denken vanuit tekort).