Eerste verkopen RuggeSteuntje

Een pakket om zorgen te verminderen en ontspanning te vergroten.

Jaja, afgelopen week de 1ste verkochte pakketten afgeleverd bij 5 klanten. Deze pakketten waren allemaal al eerder verkocht, dus nog voordat ze compleet waren en het printwerk wt erin hoorde gedrukt was haha….Daarbij was Maurits Riton Logtenborg van Mac Leasy de 1ste klant en heeft direct de meeste pakketten afgenomen en daarom zet ik hem in deze post graag in het zonnetje. Ook heb ik een barcode aangevraagd en zo kun je vanaf deze week het pakket RuggeSteuntje via bol.com aanschaffen en wie weet bij welke verkooppunten nog meer. Het pakketje pas eenvoudig door de brievenbus en bevat naast ontspannen items ook een meditatieve oefening om gedachten te ordenen. Wil je graag 1 of meerdere pakketten kopen of iemand anders ermee ondersteunen? Laat dan een bericht achter via het contactformulier onderaan deze pagina. 

Lightwezen Hanneke

Creatieve duizendpoot, die in zowel de fotografie als in haar grafische ontwerpen zeer vindingrijk en enthousiast is.

In deze post zet ik met heel veel liefde deze prachtige vrouw in het licht. Hanneke van Buuren van HannD.nl.
Niet alleen heeft zij met haar unieke en eigen wijze als fotografe een serie mooie foto’s van mij gemaakt waarbij ik mijn echte pure zelf zie, ook is zij de drijvende kracht achter de ontwerpen van het drukwerk van mijn huidige pakket RuggeSteuntje en de pakketten die nog volgen.
Als fotografe en grafisch ontwerper weet Hanneke mee te denken en hebben we in onze samenwerking maar een half woord nodig om elkaar te begrijpen.
In bijgesloten filmpje zie je ‘the making of’ van het kaartje met de mascotte het foliantje zoals Hanneke zou zeggen…😁
De olifant, ofwel Ganesha in India, wordt oa geëerd om zijn wijsheid, succes, overvloed en vernietiging van alle obstakels en negativiteit.
Dit sluit dus perfect aan bij mijn missie om vrouwen contact te laten maken met hun inner guru en zich van binnenuit te sterken.

Lieve hanneke, ik ben je ontzettend dankbaar en ben blij je te hebben mogen ontmoeten. Ik kijk nu al uit naar nog meer prachtplaatjes en ons toffe project samen in de woestijn van Nederland dit voorjaar….🙃😉